2011. július 12., kedd

Törekedni a jóra...

Déli PU-i csövesszállás
Déli pályaudvar, az ELHIRESÜLT csöves szállás. A rászorulók az utasellátó pavilonja mögötti részt használták vécének. Szar a fűben. A MÁV vezetősége megoldást nem tudott --mondta Sárika.
Az Utasellátó akkori kereskedelmi igazgatója egy baráti rendezvényen panaszkodott a tűrhetetlen állapotokon. Kérésére elmentem megnézni, lefotóztam és azt mondtam, ez tarthatatlan.
Majd szóltam, megvan a megoldás. Sárika szeme felcsillant, hisz tudta, ha azt mondom, akkor az úgy van. Így hivatalos lettem a vezér igazgatóhoz. Az igazgatónak elmondtam a megoldást.
Viszonzásul a barátom megkapta a pályaudvarokon a déli gyümölcsárusítást.
Hogy nem tudta megtartani, az a pián múlott.


Gyurcsok Józseffel...


Gyurcsok József egyik legnagyobb erővel megáldott gyógyító, aki háromszor bukott el a földi vizsgán. Mindig megígérte, hogy megjavul. A szó elszállt, a tettek megmaradtak, s bukásában sokat segített volt élete párja, le is lépet a hanyatlás után. VITT, amit bírt
Józsikám, Isten bocsássa meg a vétkeinket, mindig tiszteltelek, még ha veszekedtünk is.
Isten áldjon!FÖLD napja


A Föld napjára vettem 300 000 Ft-ért fát. Csak nem tudtam, hogy az egész színjáték, s a Zöldek csak viccelnek. A nagy szavak mögött nincs semmi, így a rádióba azt mondták be, ha valaki el is ülteti, INGYEN VIHETI. El is vitték…


Egérfuttató verseny


Siófoki aranypart…

S mivel a partra nem kaptam engedélyt az egér futtató versenyre, így a Balatonba tettem az asztalt. Az eredmény nem maradt el. A nyeremény helyett én osztottam csokoládét a gyerekeknek.
Ne tudd meg, hogy milyen szaporák az egerek. Azt csak akkor tudtam meg, amikor vissza akartam adni az asztalt és elszabadultak. S Vakegér, az egyik menő nyertes fiú egér felcsinálta Rozáliát, a legtöbbet nyert lány egeremet.


Szmokingban a Balaton közepénBalaton gyógyítása méltó ruhában történt. Ha már lúd, legyen kövér. Fekete lakcipőben, szmokingban, a Balatonban.
El lehet képzelni a Siofóki-beachen hogyan néztek rám a roma testvérek két kiló arannyal a nyakukban, s mégis engem nézett mindenki.
Az emberek a lépcsőhöz tódultak, mikor a stéghez kormányoztam a különleges vízi biciklit és száraz lábal léptem a partra. S mint aki jól végezte a dolgát, fürdőgatyára vetkőztem, és engedtem a nebulóknak, had bringázzanak.


Gyűjtés JimmyértGyűjtés az EMKE aluljáróban Jimmyért, gy Magyar honfitársunkért. Az élete 24o ooo forintot ért.
Hála Banyi hathatos segítségéért, a Külügy hathatós munkájával a Román forradalom előtt egy-két héttel haza tért.
Jó tett helyébe jót ne várj, 5o ooo forinttal levágott és soha nem adta meg. Isten nyugosztalja! S évek múlva jöttem rá, hogy nem az számit, hogy ö mit tett, hanem hogy én megtettem.Csíkszereda: Erdély szabadságáértKét kamion adomány szétosztása a Csíkszeredai kórházban, a kamionon egy szelet csoki sem maradt.


Táltos Iskola


Visegrád: Kovács Magyar András akkor még nem adta el a táltosok becsületét.
Elfelejtette az égi figyelmeztetetést: Ingyen kaptad, ingyen adjad.
András, van még időd észhez térni!
S hagyd, hogy az emberek fokhagymát és mézet egyenek.


GUINNESS rekord bográccsal GUINNESS rekord bog rácsal XVIII kerületi Polgármesteri Hivatal előtt. A gondolat rajta az enyém volt. Nem is támogatott senki, de az nem számított, mert a Tisza is megkapta, amit az ég kért tőlem, hisz nem voltam egyedül a gondolattal, mert az ég és az angyalok velem voltak és ennél nem kel több.


Zsidófesztiválon...


Trikó, amely az igazi gondolataimat hordozta.
Sok Izraeli meg kérdezte, ki mered tenni? Én igen, Te miért nem?

A Víz világnapja


300 ezer ember által megáldott kő a Római partnál a Dunába tétele.
Égi regék szerint az e napon tett jó cselekedetet az ég 1 milliószor megerősíti.
Így legyen!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése